Diary Of Dreams - The Plague Dodano: 2007-09-28 12:28
Singiel bardzo mi się podoba :) Troszkę się czekało na ich nowy twór, ale "The Plague" jak najbardziej miło zaskakuje :) Płyta jest taką szklanką wody którą popija się przed daniem głównym, a szczerze powiem - że na danie główne już się nie mogę doczekać - bo pachnie znakomicie :)
O płycie : słuchając utworów singla zgadzam się z Amorphousem kawałek "The Plague" (wer. N4-4) jak najbardziej miło wpada w ucho. Początek utworu znakomity, bity na prawdę cudnie powodują, że ciarki podniecenia przechodzą przez skórę jak mrówki :) A i całą płytę słucham na okrągło :)
Ale mogę nawet podejrzewać, że ten utwór chyba nie znajdzie się na głównej płycie. Bo tu mamy dwa utwory "The Plague(wer. N41 i wer.N4-4), a płyta która ma nadejść ma przecież tytuł "Nekrolog 43" więc może Adrian da utwór "The Plague" (wer. 43)? :D Ale za pewnie płyta będzie niespodzianką, no i da wiele odpowiedzi (okładka prezentuje dużego chłopca z płyty "MenschFeind") Zapowiada się diabelnie intrygująco :) Ale już nie długo :D
Dodano: 2007-10-02 10:39
Zamurowało mnie! Genialny singiel! Diary of Dreams trzyma wysoki poziom, 'The Plague' zaostrzyło mi apetyt na nowy materiał :wink:
Dodano: 2007-10-02 10:50
| Selene69 napisał(a): |
| Zamurowało mnie! Genialny singiel! Diary of Dreams trzyma wysoki poziom, 'The Plague' zaostrzyło mi apetyt na nowy materiał :wink: |
Szczególnie kawałek "The Plague" ver. 4-4 - jak się mocno bitowo zaczyna :D ehh nowy materiał tuż tuż :)
Dodano: 2007-10-02 11:18
| Allanon23 napisał(a): |
| Szczególnie kawałek "The Plague" ver. 4-4 - jak się mocno bitowo zaczyna :D ehh nowy materiał tuż tuż :) |
baa, najlepszy kawalek na singlu :wink: Słucham go na okragło :D